DusseldorfWeeze

Antalya Airport

Antalya Airport is een drukke luchthaven, welke meer dan vijf miljoen reizigers per jaar verwerkt. De luchthaven van Antalya ligt niet ver van het toeristencentrum af. Vanaf de airport is het slechts een half uurtje rijden naar je vakantiebestemming.
dusseldorf weeze vakantie
Vlucht naar Antalya
Vanaf de airport Weeze vertrekken in het zomerseizoen drie keer per week vluchten naar Antalya. Dit zijn vluchten van Tailwind en Sky Airlines. De vlucht naar Antalya duurt bijna vier uur. Met de inchecktijd van anderhalf uur erbij opgeteld ben je dan ruim vijfeneenhalf uur aan het reizen.

Antalya

Zoek je vliegtickets naar Antalya, waarbij je vanaf Weeze vliegt? Dan heb je deze hier snel gevonden. Antalya wordt ook wel de parel van de Turkse Rivièra genoemd. Dat is niet voor niets, want deze plaats is echt een parel! Het is er dan ook prachtig. Je kunt hier genieten van een welverdiende vakantie aan de Middellandse Zee. Hier kan je een strandvakantie perfect combineren met culturele uitstapjes.

De plaats zelf

Antalya is prachtige plaats met veel mogelijkheden. Overdag is het hier genieten van zon, zee en strand. ’s Avonds kan je hier flaneren langs de boulevard en de zeehaven. Hier vind je tal van terrasjes, barretjes, restaurants en winkeltjes. Of maak een wandeling door het oude centrum en bezichtig hier de poort van Hadrian.

Bezienswaardigheden

Antalya heeft mooie stranden, waar je diverse watersporten kunt beoefenen. Wil je even wat anders dan op het strand liggen? Maak dan eens een uitstapje naar de Kursunlu watervallen, welke in een schitterend natuurgebied liggen. Je komt hier helemaal tot ontspanning. Ook kan je hier de botanische tuinen bewonderen. Een andere aanrader is een excursie naar de antieke steden Perge en Aspendos. Hier kan je de overblijfselen uit de Griekse en Romeinse tijd bezichtigen, zoals een oud theater. Deze is het best bewaarde geheim van Klein-Azië. Zin in wat meer actie? Ga dan raften in de Kopru rivier. Deze rivier ligt in het Nationale Park Koprulu Kanyon. Naast raften kan je hier ook een kayaktocht maken.