DusseldorfWeeze

Shuttle Service

Shuttle service of parkeren bij Weeze Airport? Zeker wanneer je een langere tijd op vakantie of zakenreis vanaf Weeze airport kiest is het beter om je auto bij een bedrijf te parkeren. Deze word bewaakt, met verlichting op het terrein en videobewaking. Daarnaast wordt het vervoer tussen Vliegveld Weeze Dusseldorf en deze parkeerplaats ook voor je geregeld. Omdat deze optie voor langere termijn goedkoper is raden we je dan de Shuttle Service aan.
dusseldorf weeze vakantie
Parkeren bij Weeze
Shuttle service of parkeren bij Weeze Airport? De optie om te parkeren bij Weeze airport is over het algemeen wel duurder. Maar de parkeerplaats P2 is opzich al niet zo duur mee. Zo kan je dus ook voor een schappelijk bedrag hier je auto zetten als je met de auto naar het vliegveld toe gaat.

Voor minder validen is er een speciaal tarief beschikbaar terwijl je de auto op de dure parkeerplaats parkeert (deze ligt onder de terminal). Zie eerste kolom voor meer informatie.

Kiss en Fly service

Op Weeze Airport is het mogelijk om voor een korte tijd te parkeren. Zo kan je dus even mee de terminal in om familie of vrienden uit te zwaaien. Je hoeft dus niet direct door te rijden als je iemand afzet in de Kiss en Fly zone. Je komt via een slagboom op dit terrein. Je hoeft de eerste 5 minuten nog niet te betalen, daarna kost het parkeren 3 euro per 30 minuten. Duurt het dus nog ruim een uur voor vertrek dan kan je er dus voor kiezen om te parkeren Weeze Airport in de Kiss en Fly zone, zodat je de vertrekkende nog even een knuffel kan geven om ze daarna uit te zwaaien! Het kost je in dat geval slecht 3 maar een half uur, waarvoor je 9 euro betaald.

Parkeren Weeze met Shuttle Service

Wil je een langere tijd je auto veilig geparkeerd hebben staan bij een bedrijf dan is dit ook mogelijk. Zowel overdekt parkeren als een parkeer terrein welke als openlucht gesitueerd is kan hierbij een optie zijn. Daarnaast bieden deze bedrijven ook nog een mogelijkheid om bijvoorbeeld je auto te wassen, je interieur schoon te maken, je auto vol te tanken. Of zelfs een chauffeur die meegaat als bijrijder, waardoor je met de auto naar Weeze Dusseldorf kan rijden waarna de chauffeur de auto naar de parkeerplaats brengt. Deze bedrijven hebben hun terrein of binnenlocatie goed beveiligd. Je auto staat tijdens je vakantie of zakenreis veilig geparkeerd nabij vliegveld Weeze.

Dusseldorf Weeze parkeren

De dichtbijziendste mogelijkheid voor Dusseldorf Weeze parkeren is op parkeerplaats P2. Niet dat dit de goedkoopste optie is. Zo is het ook mogelijk om voor een goedkoper bedrag te kiezen om je auto op een aantal kilometer afstand te parkeren. Door deze shuttle service ben je goedkoper uit met parkeren. Maar ben je een weekje weg dan kan je net zo goed om te parkeren op P2 bij Airport Weeze, voor 7 dagen ben je namelijk een paar euro duurder uit. Maar dan betaal je nog maar 42,50 euro. Bij een langer verblijf raden wij echter wel aan om gebruik te maken van de Shuttle service.

Weeze Airport Parkeren voor minder validen

Er word op bij Weeze Airport parkeren ook gelet op de minder validen. Je moet hierbij echter wel bewijs hebben, in vorm van de Europese gehandicaptenparkeerkaart, welke tijdens het parkeren op het dashboard van je auto moet liggen. Hierdoor kan je met je auto op P1 (deze parkeerplaats is dichtbij de terminal) parkeren, tegen het goedkopere tarief van P2. Dit moet je in de terminal overigens nog wel even regelen.

Dit voordeel kan al oplopen tot een verschil van:

  • Bij 7 dagen: €27,50 korting (42,50 euro betalen i.p.v. 80 euro)
  • Bij 14 dagen: €84,00 korting (56,00 euro betaling i.p.v. 140 euro)
  • Bij 21 dagen: €139,00 korting (71,00 euro betaling i.p.v. 210 euro)